Nieuws

DVC Eksaarde staat te popelen om hun jeugdwerking naar omhoog te tillen en zoekt enthousiaste jeugdtrain(st)ers om de volgende generatie te inspireren en te ontwikkelen.
Als je een liefde hebt voor volleybal, een passie voor het begeleiden van jongeren en de vaardigheden hebt om hen te helpen groeien, dan is dit jouw kans om deel uit te maken van een warme club! 


Wat zoeken wij:
 - Een sterke affiniteit hebben met jeugdontwikkeling en coaching.
 - Ervaring hebben met het begeleiden van jonge spelers in de context van volleybal.
 - Bereid zijn om een positieve bijdrage te leveren aan de club en onze kernwaarden.


Als je geïnteresseerd bent in deze kans om een verschil te maken in het leven van onze speelsters mag je steeds contact opnemen met onze Voorzitter (voorzitter@dvc-eksaarde.be)
Grijp deze kans en help mee aan de vorming van de toekomstige volleybalsterren! 

BINNENKORT

Onze voorzitter aan het woord

Als voorzitter van Dames VC Eksaarde is het mijn taak om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier kan blijven volleyballen.

Het mooiste aan het voorzitterschap is om mensen te zien groeien en hun passie voor volleybal te delen. Ik ben trots op alle leden en hun inzet, of ze nu recreatief spelen of op hoog niveau competitie spelen.

Volleybal is niet zomaar een sport voor mij, het is een manier van leven. Het geeft me energie, voldoening en vriendschappen die ik voor altijd koester. Ik ben dankbaar dat ik de kans heb gekregen om mijn passie voort te zetten als voorzitter van Dames VC Eksaarde.

Samen met het bestuur, de trainers en de vele vrijwilligers wil ik ervoor zorgen dat alle leden zich kunnen ontwikkelen en het beste uit zichzelf kunnen halen.

Ik geloof dat volleybal voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht niveau of leeftijd. Daarom zet ik me in om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt bij onze club.

Daarnaast hecht ik veel waarde aan een goede communicatie en samenwerking binnen de club. Ik sta altijd open voor feedback en ideeën van de leden en probeer hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Samen kunnen we de club naar een hoger niveau tillen.

Kortom, als voorzitter van Dames VC Eksaarde sta ik klaar voor alle leden. Ik wil ervoor zorgen dat iedereen met plezier kan blijven volleyballen en zich kan blijven ontwikkelen. Samen maken we van DVC Eksaarde een geweldige volleybalclub!

Kim De Coster - Voorzitter

 

© website powered by Twizzit.com