https://usercontent.one/wp/dvc-eksaarde.be/wp-content/uploads/2021/04/B2_G293FGDEL.1_WAPVLKANT.jpg

2011
De kantine

Dames Volleybalclub Club Eksaarde en basketbalclub BBC Eksaarde sloegen de handen in elkaar om gezamenlijk een eigen kantine te bouwen aan sporthal De Muylaert. Het stadsbestuur liet nieuwe kleedkamers bouwen en gaf ook grond ter beschikking van de twee clubs.

2019
De Sportuil

Op de vijftigste verjaardag van KBBC Eksaarde onthulde deze, samen met Dames Volleybal Club Eksaarde, de nieuwe naam voor de kantine. Onder het officiële oog van schepen voor sport, Marjoleine De Ridder, zal de kantine vanaf heden 'De Sportuil' heten.
https://usercontent.one/wp/dvc-eksaarde.be/wp-content/uploads/2021/04/Sportuil.png
https://usercontent.one/wp/dvc-eksaarde.be/wp-content/uploads/2021/04/694.jpeg

2021
Clubkleuren

In het kader van hun eindwerk hebben de leerlingen vanhet 7de jaar Decoratie en Restauratie Schilderwerk van de VLOT!-campus Sint-Laurentius de kantine van de Eksaarde sporthal opgefrist. De kantine wordt uitgebaat door volleybalclub DVC Eksaarde en basketbalclub BBC Eksaarde. De clubkleuren rood, wit en zwart voeren voortaan de boventoon. Vlot!-leerkracht Geert Van Nieuwenhuyze zag hier een ideaal eindwerk in voor zijn studenten” in samenwerking en toeziend oog van 'Schilderwerken Bert Dhooge'

© DVC EKSAARDE // ontwerp NEWMONKEYS