******Seizoen 2017-2018 ------ Ploegensamenstellingen zijn aangepast *******


Onze jaarlijkse chrysantenverkoop was opnieuw een groot succes. Voor veel mensen is het de enige keer in een heel jaar dat ze in direct contact komen met de volleybal. Ze zijn vaak vragende partij voor onze komst omdat ze het makkelijk vinden dat wij de potten zelf aan huis brengen en dit aan dezelfde prijs als in de winkel. Een beter verkoopsargument kan je immers moeilijk bedenken en zulks spaart uiteraard veel uitleg aan de deuren.  Exact 1101 potten werden er verkocht. En de hele actie verliep (zoals elk jaar) heel vlot.Kan ook moeilijk anders want wij hebben  zowat twintig jaar ervaring met deze actie en wij kunnen (gelukkig maar) nog altijd rekenen op heel veel hulp en medewerking.

 

Een woordje van dank is dan ook op zijn plaats. In de allereerste plaats aan iedereen die de club gesteund heeft door een aankoop.

Vervolgens aan alle meisjes (en mama's) die tussen 1 en 15 october aan de deuren aanbelden om de bestellingen op te schrijven. Datzelfde geldt uiteraard ook voor iedereen die meegewerkt heeft om op zaterdagochtend al die bestellingen mooi aan huis te bezorgen.

Dank ook aan de familie De Ridder die elk jaar met veel plezier hun hangaar ter beschikking stelt.

Maar een heel speciale "merci" willen we  toesturen naar de 9 dapperen die op vrijdag een hele dag lang de stormwind trotseerden ginds op die uitgestrekte  Belseelse kale vlakte om alle potten in te hoezen, op de camion te laden en over te brengen naar Eksaarde. Wij geven eventjes hun namen: Antoine, Stefaan, Geert, René, Aimé, Eddy, Frank, Ysabel en Jean Marie.

Bedankt iedereen en, bij leven en welzijn, hopelijk tot volgende jaar.