Paardenworstenfestijn verslag

2017 2018 pw 4A37BEB21 6935 CBA5 553A A9D0085EFFA4Zaterdag in de kermisweek. Dat betekent niet alleen volle bak ambiance om en rond de shelter van de KSA op het kerkplein, maar ook het sein voor de jaarlijkse paardenworsten (en vol-au-vent) van de volleybal in het Uilennestje.

De opkomst was dit jaar iets minder dan bij de vorige edities, maar daarvoor konden voldoende verzachtende omstandigheden worden ingeroepen. o.a. onze Dames A moesten op hetzelfde moment aan de slag in Kieldrecht voor hun eerste competitiematch van het seizoen. En ze wonnen die nog ook, tegen alle verwachtingen in.

 Maar in het Uilennestje en ons cafetaria was de sfeer ondertussen opperbest. De bediening verliep rimpelloos. Iedereen was vol lof over de paardenworsten (met dank aan de ploeg die elk jaar opnieuw een hele nacht in de weer is voor de bereiding), de vol-au-vent met slaatje of appelmoes (met dank aan Ysabel die de aangekochte waar heeft "opgepimpt" door er kilo's zelf bereide kippenborsten aan toe te voegen), de lekkere frietjes (met dank aan de frietenbakkers) en de vlotte bediening (met dank aan speelsters, ouders en medewerkers). Een speciaal woordje van dank zouden via deze weg willen richten aan Peter, onze voorzitter, die dagen in de weer was, samen met zijn vader, om er voor te zorgen dat we in de allerbeste omstandigheden gebruik konden maken van onze “buitenkeuken”.

Tot volgend jaar zouden we zeggen. Geniet en kijk nog even terug naar de foto's

© 2017. Alle rechten voorbehouden aan DVC Eksaarde

Please publish modules in offcanvas position.